User talk:Green13gr

Page contents not supported in other languages.
From Simple English Wikipedia, the free encyclopedia

@Green13gr: Γειά φίλε,

Δεν έχει νόημα, είναι απατεώνες τόσο στην ΕΟΠΕ του Καραμπέτσου όσο και στη Βικιπαίδεια. Ένα τηλεφώνημα από κάποιον υπαλληλίσκο του Κούντουρη ήταν αρκετό για να ανακοινώσει η διεφθαρμένη και απόλυτα ελέγχομενη από τον οσφπ ΕΟΠΕ διευκρινιστική ανακοίνωση πως 24 πρωταθλήματα είχε ο Παναθηναϊκός και με 24 θα μείνει αφού αυτή ήταν η απαίτηση του οσφπ σαν κάποια ηθική ικανοποίηση για αυτό που έπαθε. Η ΕΟΠΕ που το 2020 του χάρισε το χάρτινο γιατί ήταν πρώτος στη κανονική διάρκεια και το 2021 που είχε βαρέσει διάλυση και απαίτησε ακύρωση του πρωταθλήματος έτσι και έγινε και την πείραξε το πανελλήνιο πρωτάθλημα του 1970. Γελάνε και οι πέτρες θυμήθηκε τώρα από το 2017 και τόσες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωτάθληματος το εκ παραδρομής λάθος...
Από σένα το μόνο που θέλω είναι καταρχάς να μην απαντήσεις εδώ (και να μη κάνεις και καμία συνεισφορά σε αυτή τη simple.wiki) για να μη καταλάβουν τίποτα οι γνωστοί μαλάκες του τοπικού εγχειρήματος και να αλλάξεις την εισαγωγή στο Παναθηναϊκός (πετοσφαίριση γυναικών) σε: (σπάσιμο σε 2 παραγράφους)
Το τμήμα πετοσφαίρισης γυναικών του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά στον κόσμο της ομάδας, τμήματα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και ταυτόχρονα είναι από τα περισσότερο επιτυχημένα του συλλόγου.
Η σύγχρονη ιστορία της ομάδας ξεκίνησε το 1969, ο Παναθηναϊκός όμως είχε δραστηριοποιηθεί στη γυναικεία πετοσφαίριση και προ του 1969, χωρίς κάποια σπουδαία διάκριση.

908A25 (talk) 18:17, 14 May 2022 (UTC)[reply]